Traject voor groepen en besturen

Dit is een traject special voor groepen. Zo kunnen besturen met dit leertraject een eigen leergemeenschap creëren voor de schoolleiders van hun scholen. Zij kunnen zich dan binnen hun eigen bestuur laten herregistreren met een herregistratiewaarde van 70%. De leerdoelen worden dan geprojecteerd op de omgeving waarin het bestuur en zijn schoolleiders zich bevinden. Het is binnen deze optie ook mogelijk om maatwerk te leveren op basis van leervragen die bij de schoolleiders en hun besturen leven.

Deze optie is ook geschikt voor netwerken van eenpitters. De schoolleiders van deze scholen kunnen dan gezamenlijk dit traject volgen en tegelijkertijd hun ervaringen delen met hun collega’s.

Interesse, vragen? Laat het hieronder even weten!

  Mijn naam is:

  Mijn bestuur / netwerk heet:

  Ik ben te bereiken op telefoonnummer:

  Mijn e-mailadres is:

  Ik heb de volgende vragen of opmerkingen:

  Ik ben geen robot =>